automekaanikko FB

 

Aallon Auto hakee Helsingin Herttoniemeen sekä Vantaa Tammiston korjaamoihin

AUTOMEKAANIKKOJA

Aallon Auto Oy palvelee autokorjaamoasiakkaita Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa. Etsimme molempien toimipaikkojen huoltotiimeihin lisävahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen automekaanikkoa. Arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta sekä halua kehittyä ammattilaisena.

AALLON AUTO OY on perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti perustamisvuodesta 1988 lähtien. Yrittäjänä toimivat Katariina ja Juha Aalto. Täyden palvelun modernit autokorjaamomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä sekä Vantaan Tammistossa. Varmistaaksemme, että voimme aina tarjota kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun kaikissa autoon liittyvissä huolto- ja korjaustoimenpiteissä, olemme kehittäneet toimipisteillemme omat erikoisosaamisalueet. Molemmat toimipisteet kuuluvat valtakunnalliseen e-Expert-ketjuun.

AUTOMEKAANIKKOMME ovat ongelmanratkaisijoita, jotka taitavat niin perushuollot kuin vaativammatkin korjaukset ja varustelut. Etsimme nyt automekaanikkoja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan huoltotiimiämme. Voit olla kokenut konkari tai muutaman vuoden työelämässä ollut. Meille kuitenkin tärkeintä on, että työntekijöidemme työkalupakista löytyy pelkäämätön asenne, innostus ratkaista vaativiakin pulmia, sekä ylpeys omaa ammattitaitoa ja erikoisosaamista kohtaan.

ODOTAMME sinulta alan koulutusta, tarkkuutta ja huolellisuutta, loogista päättelykykyä, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, sekä uteliaisuutta autoalaa kohtaan. Vaadimme kaikilta työntekijöiltämme
B-ajokortin. Katsomme eduksi hakijoiden aikaisemman kokemuksen huolloista ja korjauksista, moottorien kunnostuksista, sekä sähkötöistä.

TARJOAMME innostavan työpaikan, jossa pääset työskentelemään monien automerkkien parissa. Molemmat korjaamomme ovat yhteisöjä, jossa pääset kehittymään ja kantamaan vastuuta. e-Expert-ketjun myötä myös sähkö- ja hybridiautot ovat osa arkipäiväämme. Työnantajana huolehdimme, että sinulla on alalla vaadittavat pätevyydet. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kasvattamiseen ja olemme valmiita kouluttamaan ja tukemaan osaamisen kehittämisessä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan osaavalle ammattimiehelle sekä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon.

Oletko etsimämme ammattilainen? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.10.2022 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toimet täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Älä siis jää odottamaan, vain hae paikkaa heti. Lisätietoja Katariina Aalto puh. 0400 495 498.