optimoinnit

Ohjelmistopäivitykset takaavat parhaimman mahdollisen toimivuuden 

Autossa on useita tietokoneita, jotka vaativat päivityksiä aivan, kuten tavalliset tietokoneetkin. Meiltä saat tarvittaessa kaikki autosi tarvitsemat päivitykset, jotka päivitämme valmistajan päivitysten mukaisesti. Päivityksillä korjataan muun muassa bugeja ja parannetaan olemassa olevia toimintoja. Näillä taataan auton paras mahdollinen toiminta tilanteessa kuin tilanteessa. 

Auton hallittavuus ääritilanteissa 

Ohjelmistopäivityksillä vaikutetaan ajonhallintajärjestelmän (ESP) toimintaan. Sen toiminnan parantamisella voidaan helpottaa auton hallittavuutta ääritilanteissa.

Päivityksillä vaikutetaan myös lukkiutumattomien jarrujen (ABS) toimintaan, jolloin auto saadaan pysähtymään tietyissä olosuhteissa (esim. sohjoinen lumi) aikaisempaa paremmin.

Auton kulutukset ja päästöt

Auton moottorinohjauksen päivityksellä (ECU) vaikutetaan moottorin toimintaan, vähennetään auton kulutusta ja päästöjä, sekä joskus parannetaan myös moottorin suorituskykyä.

Ajomukavuus

Automaattivaihteiston ohjauksen päivityksellä voidaan muuttaa esim. jonkin vaihteen vaihtamiskohdan kierrosaluetta ja tällä saadaan vaihteisto toimimaan paremmin.

Päivityksillä on mahdollista myös parantaa radion herkkyyttä tai ilmastoinnin toimintaa ja joissakin tilanteissa lisätä niiden toimintoja.

Teemme ohjelmistopäivityksiä ja koodauksia BMW / Mini, VAG / Audi, Seat, Skoda, Volvo, VW, PSA ja MB / Smart. 

 

 

Palvelu saatavissa seuraavista toimipisteistä:

 

 

 

* Huoltotoimenpide suoritetaan Aallon Auton toimipisteessä Herttoniemessä. Siirrämme autosi huoltotoimenpiteen ajaksi Herttoniemeen.