Auton määräaikaishuolto suoritetaan huolto-ohjelman mukaisesti

Auton määräaikaishuolto tehdään Aallon Auton toimipisteissä (Helsinki ja Vantaa) aina ajoneuvon valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, jossa näkyvät milloin huoltojen ajankohdat ovat. Suosittelemme määräaikaishuoltoa, sillä auton takuu säilyy vain, jos sille tehdään yllämainitun huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet.

Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa laajempi, sillä se on kilometri tai aikaperusteinen huolto ja se yleensä sisältää enemmän vaihdettavia osia. Sen tavoitteena on ennaltaehkäistä suurempien ongelmien synty.

Käytämme alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia

Huollon yhteydessä käytämme aina joko alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia. Vaihdamme muun muassa öljyn, öljynsuodattimet, sytytystulpat, jarrunesteet, ilmansuodattimet ja polttoainesuodattimet. Juuri ne, mitä autosi huolto-ohjelmassa pyydetään vaihtamaan.

Lisäksi määräaikaishuollossa tarkistetaan jarrut, turvajärjestelmät ja jäähdytysnesteet sekä tehdään muut valmistajan määräämät toimenpiteet. Tarvittaessa vialliset osat voidaan asiakkaan suostumuksella vaihtaa heti huollon yhteydessä.

Auton vuosihuolto vanhemmille autoille

Auton vuosihuolto sopii parhaiten vanhemmille ja paljon ajetuille autoille, joilla ei ole enää takuu voimassa tai niille, jotka haluavat pitää autoistaan huolta. 

Vuosihuollon aikana tarkastetaan auton yleinen kunto ja huolletaan kaikki auton toimivuuden kannalta olennaiset viat ja puutteet. Lisäksi vuosihuollon yhteydessä vaihdetaan muun muassa öljy ja öljynsuodattimet sekä tarkistetaan jarru- ja jäähdytinnesteet, jarrupalat, jarrulevyt sekä valot. Suosittelemme tekemään vuosihuollon autolle vuosittain. 

Huollolla pyritään siihen, että auto toimii nimensä mukaisesti ympäri vuoden.

Määräaikaishuolto saatavissa seuraavista toimipisteistä: