100pros oljynvaihtoAallon Auto tekee auton DSG vaihteistojen 100% öljynvaihdot Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa.

DSG vaihteistojen 100% öljynvaihto, jonka yhteydessä suoritetaan vaihdelaatikon huuhtelu ja pesu.

Jos automaattivaihteiston / DSG-vaihteiston öljynvaihto tehdään perinteisesti valuttamalla ja täyttämällä, jää tutkimusten mukaan noin 40% vanhasta, likaantuneesta ja ominaisuutensa menettäneestä öljystä järjestelmään.

Sataprosenttisella öljynvaihdolla saavutetaan parhaat tulokset

Paras tulos saavutetaan puhdistamalla koko järjestelmä huoltokemikaalilla ja vaihtamalla öljyt sataprosenttisesti. Kun automaattihuolto tehdään tällä tavoin BG PXT öljynvaihtolaitteella, ei vanhoista öljyistä jää rippeitä häiritsemään vaihteiston toimintaa. Suurin osa automaattivaihteistojen rikkoutumisista johtuu vaihteistoöljyn pettämisestä liiallisen rasituksen tai venähtäneen huoltovälin takia. Sataprosenttisella öljynvaihdolla voidaan automaattivaihteiston pienet toimintahäiriöt saada kuntoon.

Hinnat alkaen 485€

Automaattivaihteistojen / DSG vaihteistojen 100% öljynvaihto,  jonka yhteydessä suoritetaan vaihdelaatikon huuhtelu ja pesu. Lopuksi lisätään automaattilaatikostoon soveltuva erikoisöljy. Menetelmän avulla voidaan ennalta ehkäistä valtaosa automaattivaihteistojen ongelmista. Hinnat alkaen 399€ (riippuen öljytilavuudesta). Sisältää 8 litraa vaihteistoöljyä, pesuaineet, huuhtelutyön ja lisäaineet.

100% huuhtelu on mahdollista tehdä lähes kaikkiin automerkkeihin.

 

Palvelu saatavissa seuraavista toimipisteistä: