maaraaikaishuoltoMääräaikaishuollot

Aallon Auto on monimerkkikorjaamo, jossa huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä. Huoltoa tilatessaan ja tarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja sen hetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

ohjelmistopaivityksetOhjelmistopäivitykset

Teemme ohjelmistopäivityksiä ja koodauksia BMW / Mini, VAG / Audi, Seat, Skoda, Volvo, VW, PSA ja MB / Smart.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

paastomittausetPäästö- ja OBD-mittaukset

Katsastusta varten tarvitaan päästömittaus, jonka voi meillä pyytää ottamaan vaikkapa huollon yhteydessä sekä bensiini- että diesel-autosta. Tiesithän, että mittaus on voimassa kolme kuukautta, jonka aikana voit käyttää sitä, kun käytät autoasi katsastuksessa.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

Ilmastointihuolto

Ilmastointilaite tulisi huoltaa säännöllisesti määräaikaishuollon yhteydessä, jossa kylmä- ja voiteluaineiden määrät ja järjestelmän yleinen kunto tarkistetaan. Ilmastointilaitetta olisi hyvä käyttää myös talvella, jotta se pysyisi paremmin kunnossa. 

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

100pros oljynvaihtoAutomaattivaihteiston öljynvaihto

DSG vaihteistojen 100% öljynvaihto, jonka yhteydessä suoritetaan vaihdelaatikon huuhtelu ja pesu.

Jos automaattivaihteiston / DSG-vaihteiston öljynvaihto tehdään perinteisesti valuttamalla ja täyttämällä, jää tutkimusten mukaan noin 40% vanhasta, likaantuneesta ja ominaisuutensa menettäneestä öljystä järjestelmään.

Normaali öljynvaihto saatavilla kaikissa toimipisteissämme.
100% öljynvaihto saatavilla Helsingin Herttoniemen sekä Vantaan Tammiston -toimipisteistä.

jakohihnaJakohihnan vaihto

Auton moottorin jakopään hihnan vaihto tehdään Aallon Auton toimipisteissä (Helsinki ja Vantaa) aina valmistajan suositteleman vaihtovälin mukaan. Jakohihnan vaihto on moottorin toiminnan kannalta tärkeä toimenpide. Hihnan katketessa seurauksena voi olla tuhansien eurojen vahinko. 

Älä siis odottele minkään varoitusvalon syttymistä kojetaulusta, sillä kun hihna katkeaa, se ei ennakkovaroituksia anna.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

jarruhuollotJarruhuollot ja korjaukset

Jarrut kuuluvat auton tärkeimpiin turvavarusteisiin. Siksi niiden pitää olla aina kunnossa. Jarrujen toimivuus testataan myös katsastuksessa. Aallon Autossa jarrujen korjaukset ovat tuttua työtä.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

tuulilasinvaihtoTuulilasin vaihto

Tuulilasi tulee vaihtaa uuteen, jos vaurio on kiveniskemää suurempi, tai se sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa.

Pienemmät vauriot voidaan useimmiten paikata ilman, että tuulilasia tarvitsee vaihtaa. Paikkaus ehkäisee tuulilasin halkeamisen ja on myös edullisempi vaihtoehto.

dieselDieselhuollot

Olemme diesel-moottorien asiantuntija. Tarkastamme ja diagnosoimme kaikenmerkkisten henkilö - ja hyötyajoneuvojen dieseljärjestelmät. Diesel -testaustekniikan avulla voimme tutkia auton dieselkomponentit yksi kerrallaan ja etsiä mahdolliset viat. 

Tätä palvelua tarjoaa Helsinki Herttoniemi Laivalahdenkatu

optimoinnitMoottorioptimoinnit

Moottorioptimoinnin avulla saat moottoristasi lisää tehoa, lisää vääntöä, paremman "käyttöalueen", ja pienemmän kulutuksen. Suorittamamme moottorioptimointi on ainoa oikea tapa suorittaa moottorioptimointi, ilman arvoja muuttavia erillisiä lisälaitteita.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

vianetsinnatVianetsintä

Nykyaikaisilla testereillämme löydämme vikavalon syttymisen tai auton toimintahäirön syyn. Ammattilaisemme osaavat tulkita kaikkien automerkkien vikakoodit ja paikantaa vian aiheuttajan nopeasti.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

lisalampoLisälämpö

Ilmastointi/lämmönhallinta, lisälämmittimien ja -varusteiden asennukset. Olemme valtuutettu Webasto ja Ebersprächer asennus- ja huoltopiste.

Moottorin esilämmitys lisää viileiden aamujen mukavuutta ja turvallisuutta. Kun ikkunat ovat huurteettomat, on näkyvyys ulos heti liikkeelle lähdettäessä hyvä. Lisäksi esilämmitetyn moottorin tuottamat päästöt ovat pienemmät.

Palvelu saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

sijaisautoSijaisautot

Huollon tai korjauksen ajan voi käyttää tehokkaasti omiin menoihin varaamalla sijaisauton Aallon Autosta.

Tarvittaessa saat meiltä sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi - veloituksetta huollon yhteydessä. Varmistathan sijaisautosi jo huollon varauksen yhteydessä.

Sijaisauto korjauksen ja huollon ajaksi saatavilla kaikista toimipisteissämme.

varaosatVaraosat

Käytämme korkealaatuisia Bosch-varaosia, tai muita alkuperäistä laatua olevia varaosia.

vetokoukutVetokoukut ja muut lisävarusteet

Vetokoukussa ja muissa auton käytännöllisyyttä lisäävissä varusteissa on valinnan varaa. Ota yhteys, niin katsotaan yhdessä autoosi sopivat varusteet edulliseen pakettihintaan.

Palvelu saatavissa kaikista toimipisteistämme.

rahoitusRahoitus

Voit maksaa meillä myös laskulla tai rahoituksella. Käytössämme on Svea Ekonomin ja Santanderin rahoitusratkaisut.